Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

σχολιασμός της επικαιρότητας | 16/09/09

.
1. Γ. Παπανδρέου στο ποτάμι της νίκης στην Τρίπολη: Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε τη χώρα σε πορεία Εθνικής Ανάτασης!

- «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στο γείτονά μας, στον απογοητευμένο ψηφοφόρο της Ν.Δ. και να του πούμε: «Είτε ψηφίσεις, είτε δεν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ, εμείς θα παλέψουμε να σε κάνουμε περήφανο για την κυβέρνησή σου, περήφανο για την Ελλάδα!»

- «Όσοι ράβουν κουστούμια εξουσίας, θα τους μείνουν στην ντουλάπα! Κανένας δεν θα επανέλθει στην ίδια θέση που κατείχε. Όλοι θα αξιολογηθούν από μηδενική βάση!» Περισσότερα...

2. Όχι μόνο αφίσες αλλά ούτε γιγαντοαφίσες θα χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ! Τέρμα στην αφισορύπανση. Μείωση των εκλογικών δαπανών.

- Είπαμε και επιμένουμε: καθαρά λεφτά, καθαρό περιβάλλον, καθαρές κουβέντες. Τα άλλα κόμματα και ειδικά η Ν.Δ. τι θα κάνουν; Περισσότερα..

3. Κοινωνία – Οικονομία. Κάθε μέρα και νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν πόσο ανάγκη έχει ο τόπος το ολοκληρωμένο σχέδιο Εθνικής Ανάτασης που παρουσίασε στη Δ.Ε.Θ. ο Γ. Παπανδρέου.

- Νέα στοιχεία για έκρηξη ακάλυπτων επιταγών και ανεργία.

- Γ. Παπανδρέου: «Στη Δ.Ε.Θ. παρουσιάσαμε ένα πρόγραμμα 100 ημερών, για να ξαναζωντανέψει η ελληνική οικονομία. Προτείνουμε ουσιαστικά αυτά που έγιναν στις περισσότερες χώρες. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν έγινε αυτό που έπρεπε. Δεν φτάνει να μειώσεις το έλλειμμα και να στεγνώσεις την αγορά, γιατί το αποτέλεσμα είναι να μην έχεις έσοδα για το κράτος. Είχα επαφές με αξιωματούχους της ΕΕ, οι οποίοι μου εξήγησαν την περίπτωση της Ιρλανδίας, της οποίας οι δείκτες είναι πολύ χειρότεροι από τους δικούς μας, έχει τοξικά και κρίση στην κατοικία και τις οικοδομές, αλλά έχει πιο αξιόπιστο πρόγραμμα από μας. Εμείς θα πάμε στην ΕΕ να διαπραγματευτούμε με ένα μεσοπρόθεσμο αξιόπιστο πρόγραμμα,που δεν θα πνίγει την αγορά…» Περισσότερα..

4. Ο ηγέτης και ο κομματάρχης.

- Την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου καλεί όλους τους Έλληνες σε μία εθνική προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας, ο κ. Καραμανλής ομολογεί: «Ο αγώνας που κάνουμε είναι να συσπειρώσουμε τους ανθρώπους που παραδοσιακά ακολουθούν τη Ν.Δ.»… Περισσότερα...

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:30 μ.μ. - 16/09/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου