Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη Απόστολου Αγελαράκη υποψήφιου βουλευτή Καβάλας ΠΑΣΟΚ στα Δ.Δ. των Δήμων Ορεινού, Φιλίππων και Χρυσούπολης

Περιοδεία στα Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Ορεινού, Φιλίππων και Χρυσούπολης, πραγματοποίησε ο Απόστολος Αγελαράκης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ΠΑΣΟΚ, συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα συνεργατών του, οι οποίοι διένειμαν προεκλογικό, έντυπο υλικό. Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Λεκάνης, Αμυγδαλεώνα, Ζυγού, Κρυονερίου, Φιλίππων, Ζαρκαδιάς, Μακρυχωρίου, Κεχρόκαμπου, Χρυσοχωρίου, Κεραμωτής, Νέας Καρυάς, Αγιάσματος και Πηγών. Στη διάρκεια της παραμονής του εκεί, συνομίλησε και χαιρέτησε πλήθος πολιτών ενώ στη συνέχεια, μετέβη στη Μονή Νικητών.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με αγρότες, οι οποίοι του μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τις χαμηλές τιμές των προϊόντων τους ενώ ο Απόστολος Αγελαράκης, επισήμανε ότι κύριος στόχος του είναι να συμβάλει στη βελτίωση των τιμών των αγροτικών προϊόντων, ώστε, να γίνει ανταγωνιστική η παραγωγή τους. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι θα πρέπει να επανέλθει το «αγροτικό πετρέλαιο» και να εξασφαλιστούν φθηνότερα λιπάσματα, με σκοπό την άνοδο της αγροτικής παραγωγής, ενώ δεσμεύτηκε να είναι κοντά στους αγρότες και μετά τα αποτελέσματα της 4ης Οκτωβρίου, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα βγάλει η κάλπη.

Επιπρόσθετα, ο υποψήφιος βουλευτής, παρακολούθησε και συμμετείχε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου κατά του καρκίνου στο ξενοδοχείο Γαλαξίας στην Καβάλα..

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου