Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΜIG: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 24 ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΠΟ OLYMPIC AIR

Από το http://www.capital.gr/

Σε ανακοίνωσή της για την προσωρινή εξυπηρέτηση των 24 άγονων αεροπορικών γραμμών, η MIG επισημαίνει ότι θα προτείνει στη διοίκηση της Olympic Air να εξυπηρετήσει το σύνολο των εν λόγω γραμμών χωρίς καμία κρατική επιδότηση...
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της MIG έχει ως εξής:

"Ως γνωστόν η διαγωνιστική διαδικασία για τις άγονες αεροπορικές γραμμές ακυρώθηκε και πρόκειται να επαναπροκηρυχθεί από την επόμενη Κυβέρνηση και ως εκ τούτου το Υπουργείο Μεταφορών και η ΥΠΑ πρέπει να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα καλυφθούν οι ανάγκες των άγονων γραμμών στο μεσοδιάστημα. Η AEGEAN «προτάσσοντας το κοινωνικό συμφέρον» έχει προτείνει προς την ΥΠΑ να αναλάβει με ανάθεση τις πτήσεις 17 δρομολογίων με το «συμβολικό» αντιστάθμισμα του 50% της υφισταμένης σήμερα επιδότησης.

Η MIG, βάσει των αρχών πάνω στις οποίες έχει δομηθεί και λειτουργεί ο Όμιλος, δεν επιθυμεί ούτε ένα ευρώ κρατικής επιδότησης με ανάθεση, υπό περιστάσεις όπου το «συμβολικό» μπορεί να αποδειχθεί και εξαιρετικά επικερδές. Κατόπιν αυτού η MIG θα προτείνει στην Διοίκηση της θυγατρικής της OLYMPIC AIR, η οποία είναι και η μόνη εταιρεία που μπορεί να εξυπηρετήσει και τις 24 άγονες γραμμές, να το πράξει, έως ότου ολοκληρωθεί μια διαφανής και ορθή διαγωνιστική διαδικασία, χωρίς καμία κρατική επιδότηση.

από [ fimotro ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου