Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΔΙΚΩΝ...


Ανέντιμη επίθεση στη γυναίκα του Πρωθυπουργού...
Η Χριστίνα Κοραή, γνωστή για τις σχέσεις της με τη Ν.Δ., έμμισθη υπάλληλος μέχρι προ τινος της ΝΕΤ, η δημοσιογράφος, που τη χάιδευε στοργικά στο κεφάλι ο Καραμανλής και χαμογελούσε τρισευτυχισμένη, πραγματοποίησε ανοίκεια επίθεση στη σύζυγο του Πρωθυπουργού. Χαρακτήρισε ατόπημα της Νατάσας να φοράει κόσμημα CHΟPARD, αξίας 47.000 ευρώ. Απίστευτη κακία, από γυναίκα σε γυναίκα, που στο κάτω-κάτω ο άντρας της είναι πέντε χρόνια Πρωθυπουργός.
Τώρα βρήκε να κάνει αποτίμηση των κοσμημάτων της Νατάσας; Γιατί δεν το 'κανε η ελεύθερη και αδέσμευτη δημοσιογράφος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, όταν ήταν σχολιάστρια της ΝΕΤ; Ξέρει άλλωστε από κοσμήματα (ίσως όχι από CHΟPARD, αλλά από VAN CLLEF σίγουρα) . Στο παρά πέντε της πτώσης του Καραμανλή, βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει τη Νατάσα;
Και κάτι ακόμη για την κυρία, που ο Κακαουνάκης της πέταξε στα μούτρα, πως προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ:
Βρήκε πολύ ωραίο το κόκκινο φουστάνι της Άντας Παπανδρέου (Άντα πρόσεχε) ! Δεν βρήκε όμως τίποτα (που, τέτοιο καιρό, που απέρχεται ο Καραμανλής) να πει για το εξ ίσου ωραίο και κομψό φόρεμα της Νατάσας.
Βρε άει...
από nonews-NEWS
Δεν θεωρούμε αγία την Νατάσα και έχει πολλά σκοτεινά σημεία στη πορεία της (πτυχίο και ντοκτορά Ιατρικής, βόλεμα της αυλής της....), που η κ. δημοσιογράφος τα κατάπινε, πνίγοντας την ... Χριστιανική - Αριστερή οργή της, στις απολαβές - αργομισθίες από την ΕΡΤ.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:47 μ.μ. - 13/09/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου