Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

''Σιχάθηκα τους άντρες''

Πρώην μυστακοφόρος, πρώην υπουργός της ΝΔ, μας είπε ότιβαρέθηκε και σιχάθηκε τους άντρες.

Για να συμπληρώσει κομπιάζοντας λίγο, «πολιτικά εννοώ».
Ήταν
απαραίτητη η διευκρίνιση γιατί αν το εννοούσε κυριολεκτικά θα είχαμε ένα πρόβλημα…. Και ο Γιακουμάτος;

Και εφόσον σιχάθηκε τους άντρες είπε να δοκιμάσει με γυναίκα. Έτσι στηρίζει Ντόρα. Φαντάζομαι ότι για να καταλήξει σε αυτήν την καθαρά πολιτική απόφαση θα επεξεργάστηκε για μέρες τις προτάσεις της κόρης του επίτιμου.

Ο Μεϊμαράκης έχει έναν άλλο πολιτικό λόγο για να στηρίξει Ντόρα. Είναι Κρητικός.

Οπότε μέχρι τώρα έχουμε ήδη δύο προγραμματικές πολιτικές διαφορές μεταξύ Ντόρας και των υπολοίπων. Είναι Κρητικιά και είναι γυναίκα.

Ο άλλος υποψήφιος,
που προσωπικώς τον στηρίζω θερμά, για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε, ο Πανίκας δηλαδή, μας είπε ότι αυτός είναι απλά ένας νομαρχούλης.
Το υποκοριστικό του έμεινε
από τις συνεχείς επαφές με τον Αυτιά. Έστω και από το βίντεο.

Νομαρχούλης, νομαρχούλης αλλά είναι πολύ ευφυής. Δεν το λέω εγώ. Ούτε οι φίλοι του. Ο ίδιος το λέει. Άμα είναι, θα μου πεις, να μην το αποκαλύψει;Δεν μπορεί ρε παιδάκι μου να την κρύψει. Την ευφυΐα. Τι να κάνουμε.

Και εκτός από ευφυής, είναι και το παιδί της διπλανής πόρτας. Σαν αυτά τα παιδιά που όταν κάνουν κάτι κακό όλοι οι υπόλοιποι πέφτουμε από τα σύννεφα.

Και ξαφνικά προέκυψε μείζων πολιτικό θέμα. Που μένει ο Αλέξης; Στην Εκάλη που ισχυρίζεται ο Πάγκαλος ή στην Κυψέλη όπως λέει ο ίδιος; Γιατί αν μένει στην Εκάλη να σταματήσει να μιλάει για τα Εξάρχεια. Δεν τον αφορά το θέμα.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Πάγκαλος γιατί τώρα που η ΝΔ είναι στην αντιπολίτευση θα πλήτταμε…Μετά, όπως λέει και ο Θόδωρος του Γιωργάκη, οι αστυνομικοί μπήκαν στην καφετέρια αφούείχε τελειώσει η παρουσίαση του βιβλίου. Οι παριστάμενοι εκείνη την ώρα έπιναν τον καφέ τους.Καφές με φάπες ήταν αλλά μην το κάνουμε θέμα.Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι είχε τελειώσει η παρουσίαση του βιβλίου. Το ζήτημα ήταν η παρουσίαση του προγράμματος «προστατεύω τον πολίτη από τις βλαβερές συνέπειες του καφέ».

Μικρός Φωκίων

από [ www.mediasoup.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:23 π.μ.- 27/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου