Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Το μακρύ φλερτ της Αλέκας με τον ΓΑΠ...!

flirt.jpeg

Σε μία από τις πρώτες μετεκλογικές ομιλίες της η Αλέκα Παπαρήγα χθες το βράδυ απευθύνθηκε σε μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Βιομηχανίας της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Αθήνας, στην οποία συνεχίστηκε το μακρύ φλερτ της Αλέκας με το Γιώργο Παπανδρέου...

Η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα είχε το γενικό τίτλο «Η οργάνωση της πάλης ενάντια στην κρίση και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»!!!!!!! και έγινε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου. Και όπως ήταν φυσικό, ένας από τους πρώτους στόχους της ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. «Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε το ΚΚΕ ακραίο», είπε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε: «Αυτό το λέει γιατί ξέρει τι μέτρα θα πάρει». Και για να ξεδιαλύνει τις εντυπώσεις για την κριτική προς τη νέα κυβέρνηση από την πρώτη ημέρα μετά τις εκλογές είπε: «Κάναμε κριτική και σε κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης που δεν αντιστάθηκαν» και αναρωτήθηκε: «Οταν δεν διστάζουμε να κάνουμε κριτική σε κομμουνιστικά κόμματα, θα διστάσουμε στο ΠΑΣΟΚ;»

Κάνε λίγο κράτη ρε Αλέκα, μόλις 2 εβδομάδες πέρασαν από την εκλογή του ΠΑΣΟΚ .Κατευθείαν ομιλία και συγκρότηση μετώπου εναντίων του αντιλαϊκού ΓΑΠ. Τελικά κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια....του φλερτ με τον ΓΑΠ!Βέβαια σε μια άλλη θεώρηση , το μακρύ φλερτ δεν είναι παρά το τίμημα για να αυξηθεί η πιθανότητα ενός αρμονικού ταιριάσματος ή μήπως όχι...

Το θετικό γιο το κόμμα του ΚΚΕ , είναι ότι μετά από την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση , κάτι ταρακουνήθηκε στον Περισσό...!

«Δεν είναι δυνατόν να φταίνε πάντα οι άλλοι. Δεν μπορούμε να επιμένουμε στην πρωτοπορία της εργατικής τάξης όταν δεν έχουμε καταφέρει να την ορίσουμε και να διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά της και τις αλλαγές που έχει υποστεί... Δεν μπορεί σε συνθήκες οικονομικής κρίσης να παραβλέπουμε τα δομικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και να παραπέμπουμε τη λύση τους στο σοσιαλιστικό μέλλον»
.
..αναφέρεται, σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, σε επιστολή η οποία υπογραφόταν από στελέχη και μέλη μεγάλων οργανώσεων προς τον Περισσό.

Και στη συνέχεια επισημαίνεται:
«Γιατί αποκλείουμε τη συνεργασία με άλλες δυνάμεις στο όνομα της ιδεολογικής καθαρότητας; Γιατί επιμένουμε στον δημοκρατικό συγκεντρωτισμό; Γιατί συνεχίζουμε να επιμένουμε σε λάθος θεωρητικές αναλύσεις με αποκορύφωμα την αποκατάσταση του Στάλιν; Γιατί αδυνατούμε να καταλάβουμε ότι η ελληνική κοινωνία κινείται σε τελείως διαφορετικούς δρόμους; Είναι αναντίστοιχο το αποτέλεσμα, ίσως γιατί εμείς είμαστε σε αναντιστοιχία με την κοινωνία».

Ίσως θα έπρεπε να οργανωθεί μια ομιλία με αναφορά στα ιδεολογικά χαρακτηριστικά της σύγχρονης αριστεράς και στα αίτια που οδήγησαν στη συρρίκνωση της εκλογικής της βάσης και να μείνει για λίγο καιρό στην άκρη , το αντιλαϊκό ΠΑΣΟΚ...,

αλλιώς το ΚΚΕ, κινδυνεύει να μπει σε περίοδο βαθειάς κρίσης, αν δεν κοιτάξει την αλήθεια κατάματα και συνεχίσει να ρίχνει το φταίξιμο πάντα στους άλλους...«Οταν δεν διστάζουμε να κάνουμε κριτική σε κομμουνιστικά κόμματα, θα διστάσουμε στο ΠΑΣΟΚ;» είπε η Αλέκα. Να λοιπόν η ευκαιρία να αρχίσει πρώτα , από το δικό της κόμμα...!

από [ www.epikairo.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 1:30 π.μ.- 21/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου