Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Δυο γυναίκες βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν τις καταπλάκωσε παλιό σπίτι

Συνεχίζουν να μετρούν τις "πληγές" τους οι κάτοικοι στους δήμους Ελευθερούπολης και Ελευθερών Καβάλας, καθώς η έντονη βροχόπτωση των δυο τελευταίων ημερών άφησε πίσω της δύο νεκρούς, μεγάλες ζημιές και πολλά προβλήματα
Δύο ηλικιωμένες γυναίκες, 74 και 86 χρονών, καταπλακώθηκαν από τα χαλάσματα εγκαταλελειμμένου σπιτιού, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κηπιών του Δήμου Ελευθερούπολης.
Το περιστατικό συνέβη όταν οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες βγήκαν από το σπίτι, όπου διέμενε η 74χρονη, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση, στην οποία βρισκόταν παρακείμενη παλιά κατοικία.
Οι σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών είχαν επιδεινώσει τη στατική κατάσταση του εγκαταλελειμμένου σπιτιού, με τα περισσότερα υλικά να έχουν σαπίσει και τα δοκάρια να έχουν σχεδόν υποχωρήσει. Δυστυχώς, οι ηλικιωμένες επέλεξαν τη χειρότερη στιγμή να βγουν στην αυλή, αφού εκείνη την ώρα, το σπίτι κατέρρευσε.
Η 74χρονη καταπλακώθηκε από τα χαλάσματα και βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η 86χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας και υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα.
Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου