Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Δεν έπρεπε να διεξαχθεί το ματς, συμφώνησαν Παράσχος και Ντε Μος

Καβάλα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο βούρκο του «Ανθή Καραγιάννη» και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», πάντως, εξέφρασε την πεποίθησή του πως το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί και μαζί του συμφώνησε ο Ντε Μος.

«Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να διεξαχθεί. Είτε έπρεπε να σταματήσει στο πρώτο λεπτό και να μην ξεκινήσει καθόλου, είτε να διακοπεί στο ημίχρονο. Αυτό που έγινε για εμάς ήταν μία μεγάλη ταλαιπωρία. Το μόνο θετικό που προέκυψε για εμάς είναι ότι ο επαναληπτικός πάει πλέον στη Νέα Σμύρνη και νομίζω ότι έχουμε αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης» τόνισε ο Παράσχος.

Για τις επιλογές του στην ενδεκάδα, είπε:

«Οι επιλογές γίνονται και ανάλογα με τις συνθήκες. Επέλεξα να αγωνιστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θεώρησα ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιήθηκαν παίκτες όπως ο Εστογιανόφ και ο Μπάλαμπαν. Πάντως θεωρώ ότι είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι, οπότε μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Αναφερόμενος στις στιγμές που πέρασε ως προπονητής της Καβάλας, τόνισε:

«Πέρασα πολύ συγκινητικές στιγμές σε αυτό το γήπεδο και σίγουρα μου έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό. Σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν βρίσκεται η Καβάλα, πάντα ενδιαφέρομαι για την πορεία της».

Ο Ντε Μος απο την πλευρά του τόνισε:

«Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε ότι παίχθηκε ποδόσφαιρο. Στην κατάσταση που ήταν ο αγωνιστικός χώρος μόνο με την εύνοια της τύχης θα μπορούσε μία ομάδα να πάρει τη νίκη. Στα δύο μέρη αυτού του αγώνα χάσαμε τρεις σημαντικές ευκαιρίες πάντως με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη.

» Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και μία περίπτωση πέναλτι, που νομίζω ότι υπήρξε πάνω στο Μεντί. Πιστεύω πάντως γενικά ότι και για τον κόσμο όλη αυτή η διαδικασία ήταν οδυνηρή, αφού και αναγκάστηκαν να έρθουν δύο μέρες και δεν είδαν καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη ο αγωνιστικός χώρος ήταν επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές. Ίσως δεν έπρεπε καν να διεξαχθεί το παιχνίδι με αυτές τις συνθήκες».

Μιλώντας για τον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης, είπε:

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο οργανωμένες ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και όλα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείω να έχουμε ισοπαλία και να υπάρχει παράταση και πέναλτι».

Αναφερόμενος τέλος στον Ορούμα, δήλωσε:

«Ο Ορούμα είναι ένας πολύ σπουδαίος και χρήσιμος ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας, αφού μπορεί να παίξει σε τέσσερις θέσεις. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι για να δείξει αυτά που μπορεί θέλει ένα καλό γήπεδο».

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:58 π.μ.- 12/2/2010

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου