Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Τραγωδία με τρεις νεκρούς σε τροχαίο στην Εγνατία οδόΕκτυπώσιμη σελίδα
five_col_2Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στο ύψος της γέφυρας του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε, πιθανόν με μεγάλη ταχύτητα, πάνω σε δύο προσωρινά σταθμευμένα οχήματα.  

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους σε σύγκρουση αυτοκινήτων που συνέβη χθες το απόγευμα στην Ενατία οδό, στο ύψος της γέφυρας του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Νεκροί είναι ο 42χρονος οδηγός του ΙΧ που έπεσε πάνω στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και οι δύο οδηγοί ηλικίας 35 και 24 ετών. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 5.20 μ.μ.,(21/01/2009)  όταν διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε, πιθανόν με μεγάλη ταχύτητα, πάνω σε δύο προσωρινά σταθμευμένα οχήματα. Στο σημείο είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του το ένα από τα δύο θύματα, επειδή είχε πρόβλημα με την μπαταρία. Διερχόμενος οδηγός σταμάτησε για να βοηθήσει και έβαλε το αυτοκίνητό του ακριβώς δίπλα από το σταθμευμένο, ώστε να συνδέσει τις δύο μπαταρίες με καλώδια. Εκείνη τη στιγμή πάνω στα δύο αυτοκίνητα έπεσε το τρίτο όχημα, με αποτέλεσμα όλοι οι οδηγοί να χάσουν τις ζωές τους. Τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες.

O 42χρονος οδηγός του ΙΧ που έπεσε πάνω στα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα καταγόταν από τη Μουσθένη Καβάλας, έδρα του Δήμου Πιερέων και στο παρελθόν είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πιερέων (1999-2002).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει όλους.-  

το μποστάνι /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου