Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Την αγοράζω όπως είναι (επιπλωμένη) 200 εκατομμύρια...


Συνέντευξη στο RealFM. "Ε, κάποια αεροσκάφη, μπορεί να τα βαφτίσουμε, Δομάζο, Βαζέχα, κ.λ.π...
Στα 200 εκατομμύρια υπολογίζει ο Ανδρέας Βγενόπουλος ότι θα κοστίσει στην MIG η αγορά ολόκληρης της Ολυμπιακής. Στη συνέντευξη που έδωσε στη Κάτια Μακρή και Γιώργο Χουδαλάκη, ξεκαθάρισε πως την αγορά θα την κάνει αφού...

πρώτα γίνει η εκκαθάριση και η απαλλαγή της Ολυμπιακής από τα χρέη και τις υποχρεώσεις της. Επίσης ζητάει διακομματική συναίνεση, γιατί όπως είπε"δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε δυσάρεστες εμπειρίες (αναφερόταν στον ΟΤΕ) ότι αγοράζουμε ασημικά φθηνά".
Επίσης ο Μr MIG είπε ότι την απόφαση την πήραν ξαφνικά σήμερα το πρωί, εντυπωσιασμένοι από την έκκληση της Κυβέρνησης, προς τους Έλληνες επιχειρηματίες.
Δεν είχαν σκεφθεί ποτέ στο παρελθόν στην MIG μια τέτοια επένδυση (οι αεροπορικές εταιρείες δεν είναι τομέας που γνωρίζουν), αλλά δεν τους άρεσε κιόλας η ιδέα να μπουν στην χώρα μας ξένα επενδυτικά κεφάλαια.
Στον Βγενόπουλο δεν άρεσε επίσης το καλαμπούρι των παρουσιαστών της εκπομπής, να μετονομάσει την Ολυμπιακή σε "Παναθηναϊκή". Μόλις όμως του ζήτησαν ταπεινά συγνώμη, δέχτηκε να επεκτείνει το καλαμπούρι λέγοντας.
"Ε, κάποια αεροσκάφη μπορεί να τα βαφτίσουμε Δομάζο, Βαζέχα, κ.λ.π...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου