Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

1. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισκέφτηκε χθες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Συζήτησε μαζί του, μαζί του την πραγματικά δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και του εξέθεσε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

2. Σε δηλώσεις του ο Γ. Παπανδρέου υπογράμμισε τα εξής:

  • «Η χώρα μας βιώνει μια βαθιά κρίση. Η παράταση αυτής της κατάστασης θα βαθύνει ακόμα περισσότερο αυτή την κρίση. Γι’ αυτό και είναι άμεση η ανάγκη αλλαγής πορείας. Μιας νέας κυβέρνησης, μετά από απόφαση – εντολή του Ελληνικού λαού».
  • «Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις συγκεκριμένες μας προτάσεις για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και την ενίσχυση των φτωχότερων και της μεσαίας τάξης. Για την ανάγκη, η Ελλάδα να πάει σε ένα πρότυπο ανάπτυξης, της πράσινης ανάπτυξης, για την οποία χρειάζονται ουσιαστικές δημόσιες επενδύσεις. Και βεβαίως, για την ανάγκη επιτέλους να έχουμε ένα ευνομούμενο κράτος. Όχι αυτή την ανομία, αυτή τη διαφθορά, αυτή τη σπατάλη του δημόσιου πλούτου, του πλούτου του Ελληνικού λαού, μέσα από την πελατειακή πολιτική. Για να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται, και να είναι σίγουρος, ότι η Πολιτεία επιτέλους προστατεύει τα δικαιώματά του».
ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου