Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ, ΥΠΕΥΘΥΝΟ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να αναλάβει τις ευθύνες του. Να αναμετρηθούμε με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Και είμαστε έτοιμοι γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία.Έχουμε ένα μακροχρόνιο σχεδιασμό. Ένα σχεδιασμό, ο οποίος ξεδιπλώνεται, έχει συγκεκριμένα βήματα. Θέλουμε να κάνουμε όλο και πιο σαφές στους Έλληνες πολίτες το σχέδιό μας για τη χώρα. Και αυτό κάνουμε.

  • Ξεκινήσαμε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.
  • Στις αρχές Νοεμβρίου παρουσιάσαμε πέντε δέσμες άμεσων μέτρων, που απορρέουν από τους βασικούς κυβερνητικούς άξονες που παρουσιάσαμε τον Σεπτέμβριο και αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της απειλής της ύφεσης.
  • Και αυτή την Κυριακή, προχωράμε ένα βήμα παραπέρα: ο Πρόεδρος του Κινήματος θα συγκεκριμενοποιήσει τους 5 βασικούς εθνικούς στόχους της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Εθνικοί Στόχοι που απορρέουν από το σύνολο των προτάσεων που παρουσιάσαμε τους προηγούμενους μήνες. Εθνικοί Στόχοι που δίνουν απαντήσεις και στο πώς θα αντιμετωπίσουμε την κρίση και στο πού θέλουμε να πάμε ως χώρα. Ώστε να γνωρίζει κάθε πολίτης τι έχει να περιμένει από την επόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
  • Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε την εξειδίκευση των θέσεών μας σε επιμέρους κρίσιμους τομείς όπως οι αγρότες. Σήμερα, με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, θα συναντηθούν οι ηγεσίες παραγωγικών και κοινωνικών φορέων της χώρας, στο πλαίσιο της κοινωνικής διαβούλευσης που πραγματοποιεί το Κίνημα για να υπάρξει συνεννόηση και συντονισμός των δυνάμεων της κοινωνίας, γιαθέματα τουριστικής πολιτικής.
ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου