Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

"Ο Ρουσόπουλος θα έπρεπε να 'χε παραιτηθεί" ...

Πρόκληση η βίλα με πισίνες, με γήπεδα γκολφ και Φιλιππινέζες... 
Καταπέλτης ο πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. , Ν.Καραχάλιος. Ουσιαστικά, ήταν ο πρώτος, απόψε, σχολιαστής, της πρώτης Μεταβατοπεδινής συνέντευξης του Ρουσόπουλου. Τον κατακεραύνωσε από το δελτίο του ALPHA και του έστειλε ένα μήνυμα:
Ότι όλοι αυτοί που υπέφεραν εξαιτίας του τον... περιμένουν και δείχνουν αποφασισμένοι να μην του αφήσουν χώρο να πλευρίσει ξανά τον Καραμανλή. Τούρμπο. Τα 'χε γραμμένα, έριχνε κλεφτές ματιές στις σημειώσεις του. "Πως προαναγγέλλει(ο Ρουσόπουλος) κάθοδο ως υποψήφιος βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής; Από ποιον πήρα άδεια; Μόνο ο πρωθυπουργός και...

ο Γραμματέας του κόμματος θα μπορούσε να του δώσει άδεια να το ανακοινώσει" .
Πες τα Χρυσόστομε, το nonews-NEWS, ήδη τα 'χει ρίξει.
Ο Καραχάλιος είπε και κάτι άλλο σημαντικό. "Ο Ρουσόπουλος έχει διαταραγμένη σχέση με την κοινωνία. Δεν έχουμε το δικαίωμα να προκαλούμε, να χτίζουμε βίλες με πισίνες, με γήπεδα γκολφ, με Φιλιππινέζες" .
Και η χαριστική βολή. "Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Δεν έχει εκλεγεί με σταυρό. Η θέση του βουλευτή Επικρατείας είναι τιμητική θέση και θα 'πρεπε να την είχε παραδόσει μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο" . Ο Καραχάλιος δεν παρέλειψε να ρίξει βολές εναντίον του "συστήματος Ρουσόπουλου" και να αφήσει βαρύτατους υπαινιγμούς για τα παπαγαλάκια του. "Υπάρχουν περίεργες διαδρομές σε δημοσιογραφικά γραφεία" .
Ήταν φοβερός και έδωσε πόντους, απόψε, στο δελτίο του ALPHA, με τον Α.Σρόιτερ, που ξεκίνησε δυναμικά μ' αυτήν τη συνέντευξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου