Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Λάσπη, λάσπη, λάσπη και όποιον πάρει ο χάρος!

Κάποιοι στη Ρηγίλλης έχουν βάλει τη λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος...
Έτσι, για ακόμη μια φορά, πρωινό ποστ 
δεξιόστροφου blog φιλοξενήθηκε σιγά-σιγά και αλυσιδωτά σε πάρα πολλούς "καλοθελητές", αλλά δυστυχώς και σε σοβαρά blogs. Και επειδή ακριβώς το είδα και σε σοβαρά blogs, πιστεύω ότι πρέπει να μάθουν όλοι, όλη την αλήθεια.
Έμαθα λοιπόν από φίλο που γνωρίζει τα πράγματα ότι η "πληροφορία" περί ιδιότητας συμβούλου στο Τουρκικό "Ινστιτούτο Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων" (EDAM) της κας Λούκας Κατσέλη είναι εντελώς ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ, για να μην πω τίποτε άλλο...
Ανακριβής, γιατί 
ως Διευθύντρια (Μέχρι το καλοκαίρι του 2007) του Κέντρου Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ, η Κατσέλη τοποθετήθηκε ως επίτιμο μέλος επιστημονικών συμβουλίων πολλών οργανισμών και ερευνητικών κέντρων κρατών-μελών του ΟΟΣΑ. Ένα από αυτά τα κέντρα ήταν και το τουρκικό EDAM. 
H Τουρκία, άλλωστε, είναι χώρα μέλος του ΟΟΣΑ. 
Η σχέση αυτή της Κατσέλη με τους όλους αυτούς τους οργανισμούς και κέντρα έληξε όπως ακριβώς άρχισε. Αυτομάτως. Όταν δηλαδή έληξε η σχέση της και αποχώρησε από το Κέντρο Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ.
Τώρα, εάν το συγκεκριμένο Ινστιτούτο δεν επικαιροποίησε την λίστα των συμβούλων του, ή την κρατάει για λόγους πρεστίζ, δικό του θέμα.
Λίγο ψάξιμο θέλει ρε παιδιά! Μην αναδημοσιεύετε με τόση ευκολία αδιασταύρωτες "πληροφορίες". Κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε όλοι τα μάτια μας και να είμαστε πιο προσεκτικοί στην λάσπη που μας σερβίρουν.
Άλλωστε, τα χτυπήματα κάτω από την μέση, η πατριδοκαπηλία και ο υπέρμετρος πατριωτισμός (λες και όλοι οι άλλοι είναι προδότες) είναι γνωρίσματα των αδυνάτων, που δεν έχουν κανένα απολύτως πολιτικό επιχείρημα και καταφεύγουν στην λάσπη.

από Γιωργος Α. Κρόγιας
το μποστάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου