Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Η Ελλάδα δεν έχει πλέον χρόνο για χάσιμο.

Απευθύνομαι ξανά στην κυβέρνηση και τους λέω: «κάντε τόπο να περάσει η Ελλάδα».

1. «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έχουμε μείνει ήδη πίσω κι έχουμε μπει σε μια διεθνή κρίση ανοχύρωτοι, λόγω των πολιτικών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

2. «Μην ακούτε αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Μην ακούτε αυτούς που λένε ότι υπάρχουν μόνο μονόδρομοι, αδιέξοδα. Υπάρχει διέξοδος. Υπάρχει λύση. Φτάνει να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να δουλέψουμε όλοι μαζί».

3.  «Το ΠΑΣΟΚ έχει συγκεκριμένο σχέδιο. Σχέδιο για την έξοδο από τη κρίση, για μια νέα πορεία της χώρας. Είναι μια διπλή προσπάθεια: Πρώτον, να απαλύνουμε άμεσα, να αντιμετωπίσουμε άμεσα τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Και δεύτερον, το τέλος της κρίσης, θα πρέπει να βρει την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό έτοιμο, για μια νέα πορεία».

4. «Τώρα είναι ώρα να αλλάξουμε πορεία, να αλλάξουμε πολιτική. Διότι βρισκόμαστε σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

-    Θα συνεχίσουμε τον ίδιο καταστροφικό κατήφορο, καταρρακώνοντας την οικονομία μας, υπονομεύοντας το μέλλον των παιδιών μας ή θα αλλάξουμε πορεία για να χτίσουμε μια δυναμική οικονομία, να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια, να δημιουργήσουμε επιτέλους ένα κράτος που λειτουργεί υπέρ του πολίτη, υπέρ του Ελληνικού λαού;»

από ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου