Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Δραστηριότητες Α. Αγελαράκη, υποψήφιου βουλευτή Καβάλας ΠΑΣΟΚ. (26/9)

Συνάντηση με εργαζομένους μονάδων της Βιομηχανικής Περιοχής Καβάλας, είχε, την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009, ο Απόστολος Αγελαράκης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ΠΑΣΟΚ ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, επισκέφθηκε τα Δημοτικό Διαμερίσματα, του Δήμου Φιλίππων, Πολύστυλο, Δάτο και Κρηνίδες, συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα συνεργατών του, οι οποίοι διένειμαν προεκλογικό έντυπο υλικό στους κατοίκους της περιοχής.
Αμέσως μετά, ο υποψήφιος βουλευτής επέστρεψε στην Καβάλα και παραβρέθηκε στο παραδοσιακό γλέντι του συλλόγου κατοίκων Αγίας Βαρβάρας, στο δασάκι των Πεντακοσίων. Επιπρόσθετα, το Σάββατο, ο Απόστολος
Αγελαράκης, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Καβάλας, όπου χαιρέτισε εκατοντάδες εμπόρους
και πολίτες ενώ, έπειτα, πήγε στους πεζόδρομους της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και διένειμε με τους συνεργάτες του το προεκλογικό του φυλλάδιο στους πολίτες.
Στη συνέχεια, τις απογευματινές ώρες, πραγματοποίησε δημόσια ομιλία σε κεντρικό μαγαζί της Νέας Καρβάλης, την οποία παρακολούθησαν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής.
Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στη μεγάλη ιστορία της Νέας Καρβάλης, στις δυνατότητες ανάπτυξής της ενώ, ταυτόχρονα, άσκησε δριμύτατη κριτική στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στη διάρκεια των 5,5
χρόνων που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας.
Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του, παραβρέθηκε στην έκθεση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Καβάλας «KAVALAEXPO2009».

Επιστροφή... [ στην αρχική... ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου