Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Με Douglao η Καβάλα, 1-0 τον Ηρακλή


Την τρίτη της νίκη στη Super League κατάκτησε η Καβάλα, η οποία επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στο «Ανθή Καραγιάννη». Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία «Αργοναύτες» έφτασαν τους 10 βαθμούς, αφήνοντας τον «Γηραιό» στους 7. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 68’ ο Douglao.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές την εστία του Ηρακλή, ωστόσο ο Kowalewski απέκρουσε την κεφαλιά στο 5’ και το σουτ 7’ του Σουλτανίδη. Ο Ηρακλής «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 20΄, όταν ο Epstein βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Itandje, ο οποίος στο 26΄ απέκρουσε και την εκτέλεση φάουλ του Dica. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο 36΄, όταν το σουτ του Σουλτανίδη, ο οποίος επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Kowalewski, έφυγε άουτ.
Το δεύτερο μέρος άρχισε με νέα χαμένη ευκαιρία από τον Σουλτανίδη. Ο παίκτης της Καβάλας έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 49΄ ο Dica έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Itandje. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 54΄, όταν ο Mendy έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ορούμα, χωρίς να αφήσει την μπάλα να πέσει κάτω, έπιασε ένα σουτ, το οποίο την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή.
Οι «αργοναύτες» συνέχισαν να πιέζουν και στο 55΄ το σουτ του Oruma έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Kowalewski.
Τελικά η Καβάλα ευτύχησε να «ανοίξει το σκορ» στο 67΄, όταν ο Ducrocq έκανε τη σέντρα και ο Douglao με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ηρακλή. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η Καβάλα πανηγύρισε τη δεύτερη εντός έδρας και συνολικά τρίτη επιτυχία της στο πρωτάθλημα.

από [ zougla.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.47 μ.μ. - 27/09/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου