Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη Α. Αγελαράκη στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Θάσου.

Περιοδεία στο Δήμο Θάσου, πραγματοποίησε, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009, ο Απόστολος Αγελαράκης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα περισσότερα Δημοτικά Διαμερίσματα του νησιού, όπου είχε επαφές με φίλους, συγγενείς

και πολίτες. Στη συνέχεια, παραβρέθηκε στην ετήσια κορυφαία εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν τα παιδιά των μελών που είναι αριστούχοι μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Ο Απόστολος Αγελαράκης, κλήθηκε να βραβεύσει έναν αριστούχο μαθητή της 3ης

Λυκείου ενώ, παίρνοντας το λόγο, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν. Τα παιδιά είναι το μέλλον, είναι το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας. Πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και οφείλουμε να τους δώσουμε το υψηλότερο επίπεδο παιδείας και εκπαίδευσης που μπορούμε».

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος βουλευτής μετέβη στις Μαριές, για να παραβρεθεί στη Γιορτή της Φασολάδας ενώ το απόγευμα τις ίδιας μέρας, συμμετείχε στην κεντρική εκδήλωση της Ν.Ε. Καβάλας ΠΑΣΟΚ, στο νησί της Θάσου, στη διάρκεια της οποίας, παρουσία ενός πολυπληθούς ένθερμου ακροατηρίου, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νομό Καβάλας.

Επιστροφή... [ στην αρχική... ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου