Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Τα στοιχήματα: Ανεβαίνει ο ΛΑΟΣ, πέφτει το ΚΚΕ


Άλλη μια αντικομμουνιστική συνωμοσία των διεθνών κέντρων παραπληροφόρησης αποκαλύπτει η Πράσινη Γάτα: διεθνές πρακτορείο στοιχημάτων "βλέπει" σχεδόν σίγουρη την πτώση του ΚΚΕ τουλάχιστον κατά 2% και την άνοδο του ΛΑΟΣ τουλάχιστον κατά 2%!
Στη γνωστή ιστοσελίδα www.bwin.com, όπου οι δόλιοι καπιταλιστές παρασύρουν την εργατική τάξη σε παράνομα στοιχήματα στο αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, έχει πάψει να παρουσιάζει ενδιαφέρον το κεντρικό στοίχημα για το νικητή των εκλογών.
Όσοι ποντάρουν στη νίκη του ΠΑΣΟΚ (θεωρούμενη ως βέβαιη, βάσει της απόδοσης που δίνει το πρακτορείο), θα πάρουν απόδοση μόνο 3% στο κεφάλαιό τους. Αντίθετα, όσοι τολμηροί δεν αγαπούν τα ευρώ τους και ποντάρουν σε νίκη της ΝΔ, θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους στο 9πλάσιο! Η απόδοση που έδινε το ίδιο πρακτορείο λίγες ημέρες νωρίτερα για τη νίκη της ΝΔ ήταν 9,5, δηλαδή η σαρωτική αντεπίθεση του Κουρασμένου δεν έπεισε ιδιαίτερα τους μπουκ, αφού μειώθηκε η απόδοση του στοιχήματος υπέρ της ΝΔ μόνο κατά μισή φορά.
Πέρα από αυτά τα ανιαρά, το πρακτορείο δίνει δύο νέα στοιχήματα, με αρκετό ενδιαφέρον: για την πιθανότητα να μειωθεί η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ περισσότερο από 2%, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, δίνεται απόδοση 1,90, δηλαδή αυτό το σενάριο θεωρείται αρκετά πιθανό. Στον αντίποδα, για το σενάριο της ανόδου του ποσοστού του ΛΑΟΣ περισσότερο από 2%, δίνεται απόδοση 1,80, δηλαδή και αυτό το σενάριο θεωρείται αρκετά πιθανό.
Ο Περισσός, λοιπόν, καλείται να απαντήσει δυναμικά σε άλλη μια συνωμοσία του διεθνούς κεφαλαίου εις βάρος του λαϊκού κινήματος: οι καπιταλιστές όχι μόνο υπονομεύουν λυσσαλέα το Κόμμα, αλλά κερδοσκοπούν και επί των σεναρίων κάμψης των ποσοστών του! Η άθλια επίθεση των αλογομούρηδων δεν θα περάσει! Αλέκα, σε στηρίζουμε και δεν στοιχηματίζουμε!

από [ www.prasinigata.blogspot.com ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου