Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Δραστηριότητες Απόστολου Αγελαράκη, υποψήφιου βουλευτή Καβάλας ΠΑΣΟΚ

Κεντρική ομιλία πραγματοποίησε, ο Απόστολος Αγελαράκης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας ΠΑΣΟΚ, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παλαιοχωρίου, σε κεντρικό καφενείο του χωριού, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009. Την ομιλία παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ευχήθηκαν στον υποψήφιο βουλευτή καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Ο Απόστολος Αγελαράκης τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του: «Η περιοχή του Παγγαίου Όρους είναι μία πανέμορφη τοποθεσία, με αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Είναι, ωστόσο, εγκαταλελειμμένη. Ο ορεινός όγκος του Παγγαίου προσφέρεται για ανάπτυξη μονάδων αγροτουρισμού. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει προσφέρει καμία στήριξη και προοπτική στην περιοχή. Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στους κατοίκους και στα προβλήματά τους –πριν και μετά τις εκλογές- και να αγωνιστώ, ώστε, να αναπτυχθεί, αξιοποιηθεί και εκμεταλλευτεί το Παγγαίο Όρος όπως πρέπει, με στόχο να αναδειχθούν όλες οι δυνατότητες και οι ομορφιές αυτού του τόπου».

Επιπρόσθετα, ο Απόστολος Αγελαράκης, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009, βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Νέας Καρυάς, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, που διένειμαν προεκλογικό ενημερωτικό υλικό στους πολίτες. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε μονάδες της Βιομηχανικής Περιοχής Καβάλας, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν.

Επιστρέφοντας στο πολιτικό του γραφείο, συναντήθηκε με δεκάδες πολίτες ενώ, το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποίησε ομιλία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγιάσματος. Τέλος, έδωσε το παρών στην κεντρική εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Καβάλας, στη διάρκεια της οποίας, πραγματοποίησε ομιλία η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συλβάννα Ράπτη.

Επιστροφή... [ στην αρχική... ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου