Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Τα παρατούν οι αγρότες. Κατάντησαν γραφικοί.


Από http://ixnos1.blogspot.com
Aναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Αγροτικών Συλλόγων που συνεδρίασε στη Βέροια. Οι αγροτοσυνδικαλιστές, που εκπροσωπούν 14 μπλόκα, θα αναφερθούν την Κυριακή με λεπτομέρειες στην απόφαση τους να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις. Οι αγρότες αναμένεται να πουν ότι αποχωρούν απογοητευμένοι από τη στάση της κυβέρνησης και να δώσουν «περίοδο χάριτος» για να πραγματοποιήσει τις θεσμικές εξαγγελίες της. Νωρίτερα, την απόφασή τους να αποχωρήσουν από
τον κόμβο Στρυμονικού πήραν οι αγρότες των συλλόγων της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) και της Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων (ΟΔΑΣ). Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στην εθνική οδό, Σερρών - Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να παρεμποδίζουν την κίνηση. Kλειστός παραμένει, για όλα τα οχήματα, ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα. Το πρωί της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη, αγρότες έκαναν πορεία με τρακτέρ στις εγκαταστάσεις της έκθεσης «Agrotica», ζητώντας χωρίς αποτέλεσμα να συναντηθούν με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, η οποία επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δοθούν παροχές.
Και μετά φωνάζουν ότι τους γράφει η εκαστοτε κυβέρνηση στα αρχ…… της. Τέτοιοι «καλοπερασάκηδες» και ριψάσπιδες που είναι, πολύ καλά τους κάνει. Οι αγροτικές διεκδικήσεις κύριοι δεν κερδίζονται στις καντίνες και στην καλοπέραση, ούτε με το να γίνεται κλόουν της Μπατζελη. Δεν έχετε καταλάβει ότι ο λαός λέει πλέον ,έλα μωρέ οι γραφικοί, θα φωνάξουν μερικές μέρες, θα πάρουν κανένα «ξεροκόμματο» και θα βγάλουν τον σκασμό, δίπλα στο… τζάκι τους.

από [ Ιχνος ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:07 μ.μ.- 6/2/2010

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου