Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Συβασιούχοι Γεωπόνοι θα υπογράψουν τα 500 εκ. στους αγρότες!

Το πακέτο με τα 500 εκ. ευρώ θα δοθεί στους αγρότες όπως ήδη έχει εξαγγείλει ο Υπουργός κ.Χατζηγάκης μέσω του ΕΛΓΑ με το σύστημα των απoζημιώσεων.
Η ενίσχυση "βοήθειας" του αγροτικού εισοδήματος βαφτίζεται με τις ευλογίες της Κυβέρνησης, καταστροφή από καιρικά φαινόμενα,αντίθετα με τις επιταγές της Ευρωπαικής ένωσης,και από συμβασιούχους Γεωπόνους θα ζητηθεί να φέρουν εις πέρας το ελεγκτικό έργο.

Στη χώρα του παραλόγου οι συνάδελφοι γεωπόνοι εκτιμητές,θα επωμισθούν την ευθύνη να εκτιμήσουν και να υπογράψουν για κάτι που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.
Η Κυβέρνηση θέλει να σταματήσει τα μπλόκα με τις πλάτες των συμβασιούχων,και θα τους αναγκάσει να υπογράψουν με εντολές των προισταμένων-εποπτών τα πορίσματα φυτικού κεφαλαίου με ποσοστά ζημιών που θα υπαγορευθούν,ανά είδος καλλιέργειας.

Το 70% του συνόλου των εργαζομένων του ΕΛΓΑ καλύπτεται κάθε χρόνο με συμβασιούχους(670 τον αριθμό) και την ευθύνη για την υπογραφή των πορισμάτων φέρουν οι ίδιοι.

Η Κυβέρνηση και ο κ.Παυλόπουλος με το περίφημο Π.Δ 164/2004 διαλαλεί ότι οι όμηροι συμβασιούχοι του ΕΛΓΑ δεν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες,αλλά τόσα χρόνια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τρέχουν για να καλύψουν ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ την κομματική αγροτική πολιτική τους.

Να παρέμβει ο Σύλλογος εργαζoμένων του ΕΛΓΑ,ο Σύλλογος των Συμβασιούχων,το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο και να μην δεχτούν να συμμετέχουν σε αυτήν την απάτη.
από agroanergos
το μποστάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου