Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ



Είναι απίστευτο το χάος που επικρατεί απο τη Δευτέρα στο κτίριο που στεγάζεται ο ΕΔΟΕΑΠ. Ο λόγος είναι τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού που μοιράζονται στους δικαιούχους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ στον 1ο όροφο. Οι περισσότεροι δικαιούχοι σπεύδουν με τα αυτοκίνητα τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται το αδιαχώρητο στο περιορισμένης χωρητικότητας υπόγειο parking του ΕΔΟΕΑΠ. 

Εκείνο που μας έκανςε εντύπωση όμως χθες το πρωί ήταν ο οδηγός ενός Porsche Cayenne και ο οδηγός Range Rover οι οποίοι είχαν ξεσηκώσει τη γειτονιά με τα κορναρίσματα τους για να εξαναγκάσουν τον δύσμοιρο σεκιουριτά να τους βρεί χώρο να παρκάρουν τις λιμουζίνες τους αγνοώντας οτι είχαν κλεισει για πάνω απο 30 λεπτά το δρομο δημιουργώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα. 

ΑΠΟΡΙΑ 1η Αφού έχουν μια σχετική οικονομική άνεση οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ γιατί δεν πήγαιναν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στο parking 20 μέτρα πιο πάνω πληρώνοντας 10 ευρω αλλά περίμεναν στη μέση του δρόμου να αδειάσει θέση στο parking του ΕΔΟΕΑΠ?

ΑΠΟΡΙΑ 2η Ο γνωστός φραγκατος εκδότης - επιχειρηματίας - δημοσιογράφος δεν ντράπηκε να στείλει τον οδηγό του με το πολυτελέστατο jeep για να παραλάβει το δελτίο κοινωνικού τουρισμού που δικαιούται? 

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΙΑ ΕΠΕΣΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου