Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Ένα ζευγάρι Ελλήνων είναι μεταξύ των 181 ατόμων που κάηκαν.....
Σε λειτουργία διεθνής γραμμή επικοινωνίας για ερωτήσεις σχετικά με συγγενείς ή φίλους που ζουν σε πυρόπληκτες περιοχές της Βικτώρια. 
Ένα ζευγάρι Ελλήνων είναι μεταξύ των 181 ατόμων που κάηκαν στις πολύνεκρες πυρκαγιές που έπληξαν την αυστραλιανή πολιτεία της Βικτώριας. Συγκεκριμένα, οι φλόγες απανθράκωσαν την 39χρονη Τάνια Τσιμικλή και το 35χρονο σύζυγό της Δημήτρη. Τα πτώματά τους βρέθηκαν από την αστυνομία. Πιστεύεται ότι οι άτυχοι ομογενείς παγιδεύτηκαν από τις φλόγες όταν προσπάθησαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στην περιοχή του Κίνγκλέϊκ.
Δεν αποκλείεται...
ο συνολικός αριθμός των ομογενών που έπεσαν θύματα της πύρινης λαίλαπας να αυξηθεί καθώς υπάρχουν ακόμα πάνω από 80 αγνοούμενοι.

Διεθνής γραμμή επικοινωνίας για ερωτήσεις σχετικά με συγγενείς ή φίλους που ζουν σε πυρόπληκτες περιοχές της Βικτώρια λειτουργεί σύμφωνα με ανακοίνωση που φιλοξενείται στον ιστότοπο του Αυστραλιανού υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, άτομα τα οποία ζουν εκτός Αυστραλίας και ανησυχούν για την ασφάλεια των οικογενειών τους και των συγγενών τους σε περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές στη Βικτώρια και τα οποία δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί τους απευθείας μπορούν να τηλεφωνούν στον Αυστραλιανό Ερυθρό Σταυρό στο τηλ: 0061 3 9328 3716. Λόγω του μεγάλου όγκου των τηλεφωνημάτων, θα πρέπει να αναμένονται καθυστερήσεις. Οι πληροφορίες δίνονται μόνο στην αγγλική γλώσσα.
Πηγή.ΑΠΕ Σκαι

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου