Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Ο Καραμανλής δεν μιλά για εκλογές… απλώς τις κάνει


Ο Αντώναρος βρίσκεται στη λίστα των προσώπων που δεν σχολιάζουμε.

Είναι απολύτως «τραγική» μορφή και δεν ανήκει στο κόσμο μας…έρχεται κάπου από το βάθος του παρελθόντος και συμπεριφέρεται σαν πολιτικό ζόμπι, ενίοτε και σαν βαμπίρ.

Τέλος πάντων, απόψε ας κάνουμε και ένα ψυχικό για τα ζόμπι.
Δείτε το σαν εξορκισμό για να φύγουν τα κακά πνεύματα των εκλογών.

Κακολογώντας, ως συνήθως τον Γιώργο, είπε:

«Δύο πράγματα χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα: Πρώτον, η συνεχής άρνηση σε όλα, ακόμα και σε θέματα που είναι αυτονόητα ως προαπαιτούμενα για τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της κρίσης. Δεύτερον, η εμμονή του να μιλά συνεχώς για εκλογές, προφανώς γιατί έτσι νομίζει ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα».


Εάν τώρα το καλό πνεύμα εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά του και του έλεγε:

Δύο πράγματα χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά του αρχηγού της ΝΔ το τελευταίο διάστημα:
- Πρώτον, η συνεχής άρνηση σε όλα, ακόμα και σε θέματα που είναι αυτονόητα ως προαπαιτούμενα για τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της κρίσης.
- Δεύτερον, η εμμονή του να μιλά συνεχώς για εκλογολογία, προφανώς γιατί έτσι νομίζει ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα, δεν θα έσπαγε τον καθρέφτη;

Μπορεί και όχι καθώς όπως θρυλείται τα βαμπίρ δεν μπορούν να δούνε ποτέ τον εαυτό τους στον καθρέφτη!

Μάστορα, τους όρους της συναίνεσης τους διαμορφώνει η κυβέρνηση, η οποιαδήποτε κυβέρνηση, διδάσκει η πολιτική ιστορία, και όχι η αντιπολίτευση.
Ο Καραμανλής δεν ξέρει από αυτά…. ξέρει μόνον να πολώνει τα πράγματα επικαλούμενος τη συναίνεση όπως ακριβώς τη σεμνότητα και ταπεινότητα προτού διαπράξει το σκάνδαλο.

Η έκκληση για συναίνεση μετά την επανειλημμένη πρόκληση της αντιπολίτευσης για καταφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και μετά την εξαφάνιση της κυβέρνησης από την Βουλή στη συζήτηση της πρότασης για προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, αποτελεί από μόνη της πολιτικό σκάνδαλο.

Αν δεν το καταλαβαίνετε, σημαίνει ότι έχετε χάσει κάθε αίσθηση …υπευθυνότητας, δηλαδή πολιτικής αξιοπρέπειας.

Άντε φίλοι Bloopers, τώρα θα μας πούνε και …ΠΑΣΟΚ!

--

bloopers:
στη φωτό μας,
ένας Φάρος της Γνώσης, ένας Μεγάλος του Πνεύματος...
ο... Αντώναρος!

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου