Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Να γελάω με την συντριβή

Ο άνθρωπος που αργεί να αντιληφθεί το μέγεθος της πραγματικότητας κάνει φιλότιμες προσπάθειες ώστε το κόμμα του όχι απλά να χάσει στις εκλογές αλλά να υποστεί ανεπανόρθωτη συντριβή. Ίσως για να έχει με κάτι να διασκεδάζει τα κρύα βράδια του χειμώνα βλέποντας την Ντόρα να προσπαθεί να ξανακάνει μαγαζί την παράγκα.

Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή του να υποστηρίζει ότι στο Βατοπέδι δεν υπήρξε καμιά εμπλοκή πολιτικών. Αν όλοι αυτοί οι πολιτικοί που είχαν εμπλακεί και τώρα βλέπουν τον προεκλογικό αγώνα από τον καναπέ είναι καθαροί τι στο διάολο καθάριζε τόσο καιρό; Ήθελε απλά να κάνει το λευκό λευκότερο;

Το άλλο που είπε στον Χατζηνικολάου ήταν ότι τα προγράμματα stage (σταζ κατά Ευαγγελάτο) χρηματοδοτούνται κατά βάση από την Ε.Ε. Ναι έτσι ήταν. Κάποτε. Τώρα τα πληρώνουμε εμείς. Και δεν το λέει μόνο η πράσινη ΓΣΕΕ αλλά και τεχνοκράτες της ίδιας της Ε.Ε.

Τώρα πιάνεται για άλλη μια φορά αδιάβαστος (αλήθεια αν ήταν έτσι αδιάβαστος και στο σχολείο με μέσον περνούσε τις τάξεις;) ή ψεύδεται χωρίς να κοκκινίζει; Φαντάζομαι να μας το πει κάποτε. Όταν το αντιληφθεί.

Μικρός Φωκίων

από [ www.mediasoup.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4.33 μ.μ. - 29/09/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου