Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

«Καρφώνει» τρεις υπουργούς για την αερομαχία της Κωνσταντινούπολης

ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Ντελέζος

▅ Ο διορισθείς από τη Ν.Δ. πρώην διοικητής της ΥΠΑ, Ντ. Κωνσταντινίδης, αναφέρει ότι οι ενέργειές του σχετικά με τη γραμμή Αθήνα- Κωνσταντινούπολη ήταν εν γνώσει των υπουργών Μιχ. Λιάπη και του διαδόχου του Ευ. Στυλιανίδη, ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά ότι η διαδικασία προωθήθηκε «σε  στενή συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών»
ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ τριών υπουργών της κυβέρνησης- τέως και νυνεξαπέλυσε χτες ο πρώην διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), με αφορμή τις σφοδρές αερομαχίες που εκδηλώθηκαν πρόσφατα ανάμεσα στη νέα Ολυμπιακή και την Αegean Αirlines για την είσοδο της δεύτερης στα δρομολόγια της Κωνσταντινούπολης.
Ο κ. Ντίνος Κωνσταντινίδης, ο οποίος από συνδικαλιστής της ΥΠΑ τοποθετήθηκε από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κ. Χατζηδάκη (με φωτογραφική τροπολογία) στο τιμόνι της, με καθυστέρηση δύο εβδομάδων παρενέβη χτες στην όλη «υπόθεση της Κωνσταντινούπολης», «καρφώνοντας» πρώην και νυν υπουργούς για τους χειρισμούς τους σε σχέση με το επίμαχο δρομολόγιο της Αegean Αirlines. Μάλιστα, μέσω γραπτής μακροσκελούς ανακοίνωσής του, «καρφώνει» την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, τον υπουργό Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη, αλλά και τον πρώην υπουργό Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη.
από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.47 π.μ. - 29/09/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου