Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτή την ώρα δεν υπάρχουν διλήμματα… στράτευση στο ΠΑΣΟΚ με ηγέτη τον Γιώργο Παπανδρέου, συνεχιστή της πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου

Του Παναγιώτη Σφόνη
Η λαίλαπα της Ν.Δ. έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο τον τόπο.
Εργαζόμενοι σε απόγνωση, χωρίς να μπορούν να διαβιώσουν…
Στρατιές ανέργων στην πλήρη εξαθλίωση…
Απερίγραπτη η κατάσταση στην Υγεία και την Παιδεία…
Χιλιάδες επιχειρήσεις σε οριστική κατάρρευση…
Ανύπαρκτη η έννοια της δικαιοσύνης και των αδέκαστων δικαστών…
Τα σκάνδαλα των υπουργών, golden boys, κυβερνητικών στελεχών, αλλά και του ίδιου του κ. πρωθυπουργού μαζί με τους πρωθυπουργικούς φίλους, έχουν απαξιώσει πλήρως το πολιτικό σύστημα…
Οι πολίτες προσομοιάζουν με υπηκόους μοναρχών του μεσαίωνα…
Για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση η Ελλάδα αποτελεί διεθνές “παράδειγμα προς αποφυγή”…
Η κρίσιμη ώρα πλησιάζει!
Κι εδώ δεν υπάρχουν διλλήματα, ναι μεν αλλά, πολιτικοί “αλληθωρισμοί”, βλέψεις επίδοξων δελφίνων, πολιτικάντηδων που προσβλέπουν σε νέες καριέρες, προσωπικές φιλοδοξίες. Στράτευση στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου για να βγει η χώρα από το τέλμα στο οποίο την οδήγησε ο μικρός πολιτικός Κ. Καραμανλής.
Είναι η ώρα της νέας μεγάλης ΑΛΛΑΓΗΣ, που συμπίπτει με την 3η Σεπτέμβρη 1974, την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου, που άλλαξε και μεταμόρφωσε την Ελλάδα του εμφυλίου και των ταγματασφαλιτών, την Ελλάδα του αστυνομικού κράτους της βίας και νοθείας, των δολοφονιών πολιτικών αντιπάλων, του Κ. Καραμανλή, της χούντας των συνταγματαρχών, της αστυνομοκρατίας και καταστολής στη μεταπολίτευση.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε είναι επιτακτική ανάγκη ενότητας της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, της σοσιαλιστικής αριστεράς, με απόλυτη επίγνωση της ευθύνης όλων των πολιτών απέναντι στην κοινωνία, τον τόπο και την αγωνιστική πορεία του ελληνικού Λαού.
Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές «λύσεις» με την επικάλυψη της συναίνεσης για την νομή της εξουσίας. Στράτευση για ένα νέο ’81!
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι το σημείο αναφοράς και ενότητας, σηματοδοτεί την ΑΛΛΑΓΗ για μια νέα Ελλάδα των εργαζομένων και δίνει το στίγμα για την ενίσχυση και θωράκιση της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος.
Οι προσωπικές φιλοδοξίες και τα διλήμματα τελείωσαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου