Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Να πάνε όλοι φυλακή!!!....


Δυστυχώς η Έφη Θώδη δεν είναι ούτε το πρώτο αλλά ούτε και το τελευταίο θύμα της αλητείας που κουμαντάρει τα κανάλια και την ελληνική show (ας πούμε)biz...
Είναι όμως ένα θύμα για το οποίο μαθαίνουμε ότι έχασε τα λογικά του, εξαιτίας αυτής της αλητείας! Γιατί παρόμοια θύματα υπάρχουν και άλλα, για τα οποία όμως ποτέ δεν πληροφορηθήκαμε το δράμα τους...

Πολλοί ασέλγησαν πάνω στο χαλασμένο μυαλό της τραγουδίστριας από την Καρδίτσα. Την εκμεταλλεύτηκαν ελεεινά και απάνθρωπα. Και φυσικά τώρα που με χαμένα τα λογικά της παλεύει(;)να επανέλθει στον πραγματικό κόσμο, θα την ξεχάσουν και θα την πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα!

Το θέμα όμως είναι κάποιος να τιμωρήσει τους ενόχους αυτής της αλητείας, αυτής της ανθρωποφαγίας! Όλοι τους γνωρίζουμε και είναι πολλοί και κυρίως επώνυμοι!!
Αν η κυρία Θώδη δεν επανέλθει κάποιοι θα πρέπει να πάνε να βρουν ένα δέντρο να κρεμαστούν, αν είναι άνθρωποι κι αν έχουν τσίπα! Κι αν δεν κρεμαστούν από μόνοι τους, θα πρέπει κάποιος να κλείσει όλους αυτούς τους αλήτες στη φυλακή! Τώρα αμέσως!!
Πριν προλάβουν να ασελγήσουν πάνω σε κάποιο άλλο αθώο - άρρωστο θύμα τους, πριν προλάβουν να τρελάνουν κάποια άλλη αθώα ψυχή!!!
Αν είστε μάγκες ρε σεις αλητήριοι κουμανταδόροι της ελληνικής τηλεόρασης, βάλτε τα στα ίσια με αυτούς που είναι καλά στα μυαλά τους και όχι με ανυπεράσπιστα θύματα. Αν έχετε ''καρύδια'' μαζευτείτε αύριο το βράδυ όλοι μαζί στο Σύνταγμα,ν α έρθει ο λαός να σας δείξει τα αληθινά του συναισθήματα.
Ουστ από εδώ χαμένα κορμιά!!!........... αλητήριοι(ες)... Ουστ....
από blackmail
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:30 π.μ. - 7/5/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου