Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2% ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ «ΞΗΛΩΜΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! 

1. Πριν λίγες ημέρες, ζήσαμε όλοι την πρώτη κοινοβουλευτική ήττα της Νέας Δημοκρατίας, στην ψηφοφορία για την πρώτη υπόθεση Παυλίδη, όπου περισσότεροι ήταν οι ψήφοι υπέρ παρά κατά της παραπομπής.

2. Χθες, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι αποσύρει την τροπολογία για το περίφημο 2%. Δηλαδή, την παράταση για τρία χρόνια της δυνατότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, να διαχειρίζονται χωρίς έλεγχο και παραστατικά, το 2% των ακαθάριστών τους εσόδων.

3. Μετά από την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ότι θα καταψηφίσει αυτή την τροπολογία και τη δήλωση τουλάχιστον ενός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα την υπερψηφίσει, η Νέα Δημοκρατία απέσυρε την τροπολογία αυτή. Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη ότι έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Βουλή.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 5:19 μ.μ. - 7/5/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου