Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Δυσοσμία...

Κράταμε να σε κρατώ … την σοφή αυτή λαϊκή ρήση θυμηθήκαμε διαβάζοντας την κατάληξη που είχε η αντιπαράθεση δυο γνωστών δημοσιοκάφρων.
Με δυο λόγια το στόρυ.
Ο παρουσιαστής του «Αποκαλυπτικού Δελτίου», του Extra3, Γ. Παπαγιάννης, έγραψε στο μπλογκ του ότι ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος «όταν ήταν φοιτητής στην Ιταλία κάρφωνε τους συμφοιτητές του στην Χούντα».
Ο Ζούγκλας κατέθεσε μήνυση επικαλούμενος την μαρτυρία του Ν. Χατζηνικολάου ότι το μπλογκ fimotro στο οποίο γράφτηκε αυτή η μομφή σε βάρος του ανήκει στον Γ. Παπαγιάννη.
Η ιστορία προβλεπόταν σήμερα να έχει κατάληξη τις δικαστικές αίθουσες. Κάτι μεσολάβησε όμως και τα "Τα βρήκαν" Μάκης – Παπαγιάννης, όπως γράφουν fimotro και ιστοσελίδα stifora.
Ο δικηγόρος του Τριανταφυλλόπουλου, Γιώργος Αγιοστρατίτης, απέσυρε τις κατηγορίες που είχε αποδώσει ο εντολέας του σε βάρος του Παπαγιάννη και όλα μέλι γάλα.
Μένουμε λοιπόν με την απορία. Ο Τριανταφυλλόπουλος στα φοιτητικά του χρόνια ήταν χαφιές της χούντας και φοβήθηκε μήπως ο Παπαγιάννης αποδείξει τον ισχυρισμό του στις δικαστικές αίθουσες ή συνέβη παρασκηνιακά κάποια υπόγεια συμφωνία για να μην ακουστούν πράγματα στο δικαστήριο που η «πλέμπα» δεν πρέπει να μάθει σχετικά με όσα συμβαίνουν «στον όμορφο, ηθικό κόσμο» των δημοσιοκάφρων;
Όπως και να είναι πάντως πρέπει να μην έχεις ίχνος τσίπας επάνω σου να σε αποκαλούν δημοσίως χαφιέ της ασφάλειας και εσύ να μην αντιδράς όπως κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος.
από [ βαθύ κόκκινο ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8:54 μ.μ.- 12/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου