Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Επίσκεψη Γ. Α. Παπανδρέου στα Ολυμπιακά Ακίνητα

Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε μια τεράστια επένδυση του λαού. Να απελευθερώσουμε την Αττική και να ανοίξει το μέτωπο της θάλασσας με διαμόρφωση χώρων πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού.

Την απόφαση του να αξιοποιηθεί μια τεράστια επένδυση του Ελληνικού λαού, τα Ολυμπιακά Ακίνητα εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, στο Ελληνικό και στο Γαλάτσι.

Ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο και τον αρχιτέκτονα - πολεοδόμο, Josep Acebillio περιηγήθηκε τους χώρους των εγκαταστάσεων, όπου διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί και δήλωσε ότι στόχος είναι «να απελευθερωθεί η Αττική και να ανοίξει το μέτωπο προς την θάλασσα, να διαμορφωθούν χώροι αναψυχής, πολιτισμού, αθλητισμού, πρασίνου, χώροι όπου ο πολίτης να αισθάνεται καθημερινά ότι πράγματι έχει αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής, η δυνατότητα συμμετοχής, η δυνατότητα ανάπτυξης, εκπαίδευσης και πολιτισμού, για όλους».Επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει σωστά την περιουσία, ώστε να αποδοθεί στους κατοίκους της περιοχής και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 6:06 μ.μ.- 12/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου