Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Για να φύγει από τον ΟΠΑΠ, ήθελε αποζημίωση ο Χατζηεμμανουήλ

Golden Boy της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος ήθελε να γίνει ακόμα πιο "Golden" φεύγοντας από τον ΟΠΑΠ. Ο τέως πλέον επικεφαλής του ΟΠΑΠ και παλαιότερα των Ολυμπιακών Ακινήτων, μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε το τηλεφώνημα, κατά πάσα πιθανότητα από τον Παύλο Γερουλάνο για να παραιτηθεί από θέση του προέδρου του μεγαλύτερου κρατικού Οργανισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη ο Αθανασόπουλος είχε παραιτηθεί από την ΔΕΗ και ο Μηλιάκης από την Αγροτική Τράπεζα, χωρίς μάλιστα, να αξιώνουν αποζημιώσεις. Αφού η παράταξή τους ηττήθηκε επέλεξαν να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους ως κύριοι, έστω και ηττημένοι.

Ο Χατζηεμμανουήλ, όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα, όπως μας αναφέρουν έγκυρες πηγές μέσα από τον ΟΠΑΠ, απάντησε: «Έχω θητεία ακόμα δύο χρόνια». Για όσους ενδεχομένως μπορεί να μην καταλαβαίνουν, ο Χατζηεμμανουήλ προσπάθησε να καλυφθεί πίσω από το συμβόλαιό του και να φύγει με μία πλουσιοπάροχη αμοιβή. Δεν έφταναν, δηλαδή, τα μεγάλα μπόνους του, που έφταναν τα 500.000 ευρώ, χρήματα που αναγκάστηκε να περικόψει αργότερα μετά από την κατακραυγή της κοινωνίας, ήθελε να τον «χρυσώσουν» για να αδειάσει το γραφείο του προέδρου της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε η φωνή ενός πολύ εκνευρισμένου άντρα να λέει: «Σε 5' να έχεις στείλει την παραίτησή του, διότι θα κινηθούν άλλες διαδικασίες και καταλαβαίνεις τι εννοώ» και το ακουστικό έκλεισε με δύναμη.

Τι έγινε μετά το «γκουπ» από το κλείσιμο του ακουστικού. Ο Χατζηεμμανουήλ που πήγε να το παίξει δύσκολος, σε 2’ είχε στείλει την παραίτησή του. Τώρα τι ήταν αυτό που τον φόβισε; Ας ψάξει η νέα ηγεσία του ΟΠΑΠ να το βρει….
από [ balla.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:35 π.μ.- 12/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου