Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;

1. Πολλοί αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο κ. Μαρκογιαννάκης την μια μέρα να δηλώνει στην Κρήτη «θα καλοδεχθούμε (τους αγρότες από την Κρήτη με τα τρακτέρ) και την επόμενη να τους πνίγει στα δακρυγόνα.

2. Ακόμη περισσότεροι αναρωτιούνται που βρίσκεται ο Σωτήρης Χατζηγάκης. Κάποιοι είπαν ότι έφυγε την Κυριακή για τις Βρυξέλες με….τρακτέρ για να προλάβει το ραντεβού της Τετάρτης με την κοινοτική επίτροπο αρμόδια για θέματα Γεωργίας. Άλλοι έλεγαν ότι έφυγε τη Δευτέρα για το ραντεβού που είχε με την Κύπρια επίτροπο, η οποία όμως δεν το γνώριζε….

3. Αυτό που εμείς αναρωτιόμαστε και δεν μας το λέει το ρεπορτάζ, είναι που ακριβώς βρίσκεται και τι ακριβώς κάνει αυτός που επέλεξε τους κ.κ. Χατζηγάκη και Μαρκογιαννάκη ως υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Δημόσιας Τάξης στον τελευταίο ανασχηματισμό. Ο πρωθυπουργός της χώρας.

  • Γιατί δική του επιλογή ήταν να επανέλθει ο κ. Μαρκογιανννάκης στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, από την οποία είχε απομακρυνθεί τον Ιανουάριο του 2006, όταν ο…κ. Ξεκουκουλωτάκης είχε αποκαλύψει ότι είχε αποκαλέσει τον τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «ανόητο» και «αγράμματο»…
  • Γιατί δική του επιλογή ήταν να τοποθετήσει στη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, πολιτικό που δοξάστηκε καβαλώντας τρακτέρ.

4. Ίσως ο κ. Καραμανλής να κρύβεται σκεπτόμενος ότι μόνο μια απόφασή του μπορεί να σηματοδοτήσει το πραγματικά νέο ξεκίνημα της χώρας. Η απόφαση να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες να λυτρωθούν από αυτόν και τις επιλογές του.

ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου