Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! ΚΑΛΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

1. Η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών επιφυλάσσει νέα ήθη για τους Έλληνες πολίτες. Όπως αποκάλυψε χθες η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λ. Κατσέλη, το Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης 2008 - 2011, όχι μόνο δεν έχει κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για συζήτηση, αλλά έχει αναρτηθεί μόνο στα αγγλικά στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Διατίθεται, επίσης, μόνο στην αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών! Είμαστε η μόνη χώρα (μαζί με την Ολλανδία), που δεν έχει καταθέσει ακόμα το Πρόγραμμα στην εθνική της γλώσσα.

2. Προφανώς, οι επιτελείς του κ. Παπαθανασίου είναι ακόμα «χαμένοι στη μετάφραση» του Προγράμματος Σταθερότητας από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα. Χαμένη τελικά είναι η χώρα από την προχειρότητα, την αναξιοπιστία και την αναποτελεσματικότητα στην άσκηση οικονομικής πολιτικής. Από την παντελή απουσία ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για έξοδο από την κρίση. Στα περί έλλειψης σχεδίου, συμφωνούν πλέον μαζί μας και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης. Είναι διαπίστωση που έκανε σήμερα το πρωί, ο κ. Αβραμόπουλος, στο ραδιόφωνο του Alpha.

ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου