Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ – ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ



ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΥ:

1. Δεν είδατε το ελικόπτερο που τριγύριζε πάνω από τα κεφάλια σας και εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της προστασίας του Αρχηγού της Αντιπολίτευσης, που είναι Θεσμός της Δημοκρατίας. Θα νομίσατε ότι είναι ρεπόρτερ από την εκπομπή του Χαρδαβέλα που έψαχναν για Ούφο και την Ομάδα Έψιλον…

2. Δεν είδατε ούτε τη συνοδεία των δύο αστυνομικών αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών που προηγήθηκαν τουαυτοκινήτου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Θα πιστέψατε ότι κάποιος διαπλεκόμενος παράγοντας από αυτούς που σας σπονσονάρουν καθημερινά στους τηλεοπτικούς σταθμούς τους, κατέβηκε για καθαρό αεράκι στο μουράγιο του Πειραιά

3. Δεν ακούσατε τα μεγάφωνα που καλωσορίζανε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ούτε πήρατε είδηση τις ζητωκραυγές και επευφημίες των Κρητικών αγροτών προς το πρόσωπο του. Σαλπάρουν τα πλοία είπατε και συνεχίσατε να ρίχνετε ομαδόν και κατά ριπάς τα δακρυγόνα.

4. Αποκλείεται να είναι ο Παπανδρέου είπατε, αφού δεν έρχεται ο Καραμανλής να δει τους αγρότες, σιγά να μην έρθει ο Γιώργος Παπανδρέου εικάσατε και βουρ οι ρίψεις των χημικών.

5. Δεν είναι δυνατό να αφήσουμε τον Παπανδρέου να τους μιλήσει, αφού δεν τους μίλησε ο Καραμανλής. Να τους ξεσηκώσει και νάχουμε άλλα τράβαλα μέρες που είναι;…

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΥ:

1. Δεν ανεχόμαστε πια τα δούλεμα, την υποτίμηση της νοημοσύνης και την καταρράκωση της αξιοπρέπειας μας;.Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

2. Δεν μπορείτε να εξευτελίζετε τη χώρα με τις πράξεις βίας που διαπράξατε εναντίον του Δημοκρατικά Εκλεγμένου Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Οι εικόνες αυτές κάνουν τον Γύρο του Κόσμου και προκαλούν δέος και προβληματισμό στις Δημοκρατικές Κυβερνήσεις απανταχού Γης. Συν τοις άλλοις ο Γιώργος Παπανδρέου είναι και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Με τί μούτρα θα ζητήσετε από τους Αρχηγούς αυτών των κρατών τη βοήθεια τους προς τη χώρα μας;… Εσείς μπορεί να μην έχετε τσίπα, αυτοί έχουν.

3. Μην παίζετε με τους θεσμούς της Δημοκρατίας, με όλα αυτά που έχετε κάνει στα χρόνια που κυβερνάτε – τρόπος του λέγειν – έχετε καταστήσει τη Δημοκρατία πολύ εύθραυστη. 

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου