Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Ζητάνε υπευθυνότητα αυτοί που οδήγησαν τη χώρα το 2007 σε εκλογές μέσα στις πυρκαγιές το 2007 για ένα προϋπολογισμό που αποδείχτηκε κουρελόχαρτο. Μας εγκαλούν για συναίνεση αυτοί που πέντε χρόνια τώρα εκμεταλλεύτηκαν μικροκομματικά τα πάντα. Οι συναινέσεις όμως διαμορφώνονται από το λαό. Ας αποφασίσει εκείνος.

1. «Μας εγκαλεί για στάση ευθύνης, για σοβαρότητα και συναινέσεις. Δηλαδή ζητάει αυτό, το οποίο επί 5 χρόνια δεν έδειξε ποτέ η κυβέρνηση της Ν.Δ.. Ό,τι και να άγγιξε, έγινε αντικείμενο κακοδιαχείρισης, κομματικής ή και ιδιοτελούς εκμετάλλευσης, διχαστικής και πολωτικής επικοινωνιακής πολιτικής και λεία για τους ισχυρούς και τους υμέτερους».

2. «Μη μας μιλάτε για ανευθυνότητα όταν μιλάμε για εκλογές. Εσείς δεν πήγατε τη χώρα εν μέσω πυρκαγιών το 2007 σε εκλογές για να κάνετε τι; Να καταρτίσετε έναν προϋπολογισμό που δεν μπορέσατε 2 χρόνια να καταρτίσετε!»

3. «Τώρα στα δύσκολα, μας ζητάτε να ακολουθήσουμε τυφλά την κυβέρνησή σας. Να γίνουμε συνένοχοι σε μια πολιτική, που καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας…Μάλλον ζητάτε συναίνεση από τους ίδιους τους βουλευτές σας! Αλλά οι συναινέσεις διαμορφώνονται στον ίδιο τον ελληνικό λαό. Αφήστε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει».

Από τη σημερινή ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σήμερα στη Βουλή για την Οικονομία.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου