Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

…ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΜΑΝΩΛΗ!!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

1. Την ώρα που έπρεπε να συσκέπτονται για να βρουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, οι κορυφαίοι της Ν.Δ. συσκέπτονταν στο πρωθυπουργικό γραφείο για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με το καυτό ζήτημα…Μανώλη. Αν θα παραιτηθεί ή αν θα φορέσει τα ρούχα του αλλιώς…

2. Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες, για την εικόνα που παρουσιάζει και η…ανασχηματισμένη κυβέρνηση Καραμανλή. Αλλά θα αρκεστούμε σε ένα ερώτημα: Είναι σε θέση αυτοί οι άνθρωποι να διαχειριστούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα; Είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών; Την απάντηση την ξέρουν πια, όλοι οι πολίτες.

3. Όπως είπε και ο Πρόεδρος του Κινήματος χθες στη Βουλή: «Η Ελλάδα δεν μπορεί πια να περιμένει. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η κυβέρνηση που δημιούργησε την κρίση στην ελληνική κοινωνία, που μας κατέστησε ανοχύρωτους μπροστά στη διεθνή κρίση, δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση με αναμασημένες και αποτυχημένες πολιτικές. Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, αποτύχατε. Αποτύχατε παντού. Η χειρότερη λύση για τον τόπο είναι να παραμείνετε στην εξουσία. Η χώρα δεν έχει κόστος από τις εκλογές. Μόνο εσείς έχετε κόστος της απώλειας της κυβερνητικής εξουσίας».

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου