Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Η κυβέρνηση που μας έβαλε σε κρίση, πριν από τη διεθνή κρίση, δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. Η δική μας πρόταση ευθύνης: προσφυγή στον λαό μέχρι τις Ευρωεκλογές ή με τις Ευρωεκλογές και συναινετική εκλογή Προέδρου το 2010.

1. «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις ίδιες αδιέξοδες πολιτικές. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Η κυβέρνηση που δημιούργησε την κρίση στην ελληνική κοινωνία, που μας κατέστησε ανοχύρωτους μπροστά στη διεθνή κρίση, δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση με αναμασημένες και αποτυχημένες πολιτικές».

2. «Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, αποτύχατε. Αποτύχατε παντού. Η χειρότερη λύση για τον τόπο είναι να παραμείνετε στην εξουσία. Η χώρα δεν έχει κόστος από τις εκλογές. Μόνο εσείς έχετε κόστος της απώλειας της κυβερνητικής εξουσίας».

3. «Έχουμε κάνει πρόταση ευθύνης. Την πρόταση επαναλαμβάνω και σήμερα οφείλετε να τοποθετηθείτε. Η προσφυγή στον λαό μέχρι τις Ευρωεκλογές ή με τις Ευρωεκλογές και η συναινετική εκλογή Προέδρου. Αυτά ζητούμε και είναι πράξεις ύψιστης ευθύνης. Ανάμεσα στη δημοκρατία και την παραμονή σας στην εξουσία με κόστος για τη χώρα, οφείλετε να επιλέξετε τη δημοκρατία, να επιλέξετε την προσφυγή στο λαό».

«Κάντε τόπο να περάσει η Ελλάδα κύριοι της Νέας Δημοκρατίας.

Μια νέα Ελλάδα με ελπίδα και προοπτική, με ασφάλεια και ανθρωπιά,

με εντιμότητα, βούληση, αξιοπιστία, φερεγγυότητα.»

Από τη σημερινή ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σήμερα στη Βουλή για την Οικονομία.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου